Op zoek naar werk

Heb je een vacature gevonden op de website van EilandJobs waarvan je enthousiast wordt? Als je daarop hebt gereageerd, doorlopen we dit stappenplan om je onderdeel te maken van het team: 

Kennismaken

We willen graag kennis met je maken. Daarvoor plannen we een sollicitatiegesprek in. Tijdens dat gesprek vertellen wij ook over wat wij doen, hoe we dat doen en wat je van ons kunt verwachten. Het gesprek doen we in een videocall, dus daarvoor hoef je de deur niet uit. Dat scheelt weer. 

Inschrijven

Om je in te schrijven, hebben we een kopie van je ID-bewijs en bankpas nodig. Zo kunnen we je uitbetalen. Ook download je onze app op je telefoon; daarin vind je alle diensten die je gaat werken.

Werken

Tijd om aan de slag te gaan! Jij bepaalt wanneer je werkt, en wij zorgen voor de rest. We zorgen bijvoorbeeld voor vervoer, of voor informatie over het werk. 

Cashen

Alle contracten ondertekend en je eerste dienst(en) gewerkt? We maken bij EilandJobs iedere week je loon over. 

Alleen maar voordelen

Op de Waddeneilanden vind je de perfecte combinatie van drukte en rust. Begeef je tussen de gezelligheid op de terrassen in de dorpjes, of ga op zoek naar vogels in de prachtige natuurgebieden. Bevind je onder de mensen, of trek je terug tussen de duinen. Het is aan jou. Door te werken op de Wadden, combineer je werk met vakantie. Geniet ervan! 

Wil je graag samen met vrienden werken? Dat kan! Bij EilandJobs helpen we je daarbij. We zoeken dan naar vacatures waarvoor meerdere uitzendkrachten worden gezocht. 

Werken op een Waddeneiland, maar waar slaap je dan? Geen zorgen, ook dat regelen we bij EilandJobs. Samen met je werkgever regelen we een goede slaapplek voor je. En ook goed om te weten, aangezien je zonder bootticket niet op een eiland komt: je reiskosten worden vergoed. 

Eenvoudig en slim werken

Als uitzendkracht bij EilandJobs weet je direct waar je aan toe bent, dankzij meerdere digitale systemen. Met onze app Clevergig plannen we de diensten moeiteloos in en jij geeft dan met één druk op de knop goedkeuring. De app is beschikbaar in zowel de Apple Store en Play Store.

Ook staat alle belangrijke informatie over je dienst in de app en je kunt hem koppelen met je agenda. Zo weet je precies wat je gaat doen, welke kleding je meeneemt en bij wie je je kunt melden op locatie. Niet zo’n held met telefoons? Geen enkel probleem! Tijdens je sollicitatiegesprek nemen we Clevergig rustig met je door.

Daarnaast hoef je niet meer bij ons op kantoor te komen om je contract te ondertekenen. Dit doen we gewoon online, via een code. Veilig en vanaf de bank je arbeidsovereenkomst doornemen, zo zien wij het graag. Jij ook?