Over ons

EilandJobs is een online uitzendbureau dat is opgericht om de vraag en het aanbod van personeel op de Waddeneilanden te combineren. We helpen uitzendkrachten aan de ideale (vakantie)baan op hun favoriete eiland. En we voorzien opdrachtgevers van uitzendkrachten tijdens de drukke seizoenen. Het seizoenswerk vindt plaats in de drukke zomerperiode, maar ook in de schoolvakanties.

Het label EilandJobs is opgezet door J&L Uitzenden: een uitzendbureau actief in de horecabranche, alsook in de logistiek. Het bureau is sinds 2018 in handen van Jasper en Lennart. Tijdens ons werk bij J&L Uitzenden werd voor ons het tekort aan personeel op de Waddeneilanden duidelijk zichtbaar. Met EilandJobs als apart label kunnen we meer focus geven aan het oplossen van de problemen voor uitzendkrachten en opdrachtgevers.

Onze missie is om enthousiast en hoogstaand personeel te zoeken, passend bij de vragen van de Waddenondernemers. Zo hopen we vraag en aanbod zo veel mogelijk op één plek te verzamelen en zo hét uitzendbureau voor de Waddeneilanden te worden.

Benieuwd naar wat onze drijfveren zijn? Of wil jij meer weten wat de missie en visie is van EilandJobs? Heel begrijpelijk. We verwijzen je graag door naar J&L Uitzenden aangezien het nauw samenwerkt met elkaar.

Jasper Jongeneelen