Op zoek naar werknemers

Ben je werkgever op een Waddeneiland en heb je moeite met het invullen van een specifieke vacature? Of besteed je je tijd liever op een andere manier? EilandJobs is er voor jou. Nee vrijblijvend contact met ons op. Enthousiast? Dan werken we volgens dit stappenplan: 

Kennismaken

We willen graag meer weten over jou en je bedrijf. Ook vertellen we over onze aanpak en de diensten die we bieden. De kennismaking vindt plaats via een videocall, dus je hoeft er de deur niet voor uit. Dat scheelt weer tijd. 

Vacature opstellen

Op basis van jouw vraag stellen we een vacature op en zoeken we de geschikte kandidaat voor jouw bedrijf. Gaat het om een klus voor één dag, of een heel korte periode? Dan kijken we naar ons bestaande uitzendteam.

Kennismaken met de kandidaat

Wij zoeken de juiste kandidaat voor jouw vacature en doen al het regelwerk: jij bent volledig ontzorgd. Indien gewenst, kun je eerst kennismaken met de kandidaat in een één-op-één gesprek. En dan is het alleen nog aan jou om je nieuwe werknemer in te werken! 

Vacature plaatsen? Kost niets!

Mogen we een vacature plaatsen voor jouw vraag? Dan kost dat je helemaal niets! Bij EilandJobs vragen we geen vergoeding voor het plaatsen van de vacature. Je betaalt pas vanaf het moment dat je ook daadwerkelijk een werknemer onder je dak hebt. Dat scheelt. 

Voordelen van Uitzenden

Bij het beheren van personeel komt tegenwoordig veel kijken. Er zijn diverse soorten contractvormen mogelijk en hierin ondersteunen én adviseren wij je graag. Zo kun jij je focussen op je core-business. Als juridisch werkgever dragen wij de arbeidsrechtelijke risico’s. Jij blijft de regie in handen houden, maar hebt de administratieve rompslomp niet meer.

Eilandjobs heeft het voordeel dat wij met onze lage interne kostenstructuur dezelfde kwaliteit leveren tegen een zeer scherp tarief. Daarnaast is onze backoffice VCA en VCU gecertificeerd en delen we onze kennis met de ABU. We vinden het namelijk erg belangrijk om uit te betalen volgens de juiste wet- en regelgeving. Dit geldt voor onze eigen uitzendkrachten, maar ook voor het personeel dat we van onze opdrachtgevers beheren.

Enthousiast geworden en benieuwd naar de voordelen? Die zie je hieronder schematisch weergegeven. 

Tijdsbesparing

Geen arbeidsrechtelijke risico’s

Processen op maat afgestemd

Correcte en tijdige verloning van het personeel

Schaalbaar

Behoud van inzicht en regie

Starten wanneer jij wilt

Uitzendpartner op stand-by